Още по темата20.11.2020 / 14:11Редактор: e-mail: снимка: АГ болницата във Варна изпрати

...
Още по темата20.11.2020 / 14:11Редактор: e-mail: снимка: АГ болницата във Варна изпрати
Коментари Харесай

Тема с продължение: От АГ болницата във Варна обясниха за Петел защо не са приели бременна жена с COVID-19

Още по темата20.11.2020 / 14:11

Редактор: 

e-mail: 

фотография:

АГ болничното заведение във Варна изпрати до " Петел " своя позиция по случая с бременната в деветия месец жена с COVID-19, която не беше призната в нито една от три варненски лечебни заведения. Както " Петел " заяви по-рано през днешния ден, след предглед от персоналния доктор, дамата била ориентирана за хоспитализация, тъй като положението ѝ се е влошило.

Публикуваме текста без редакторска интервенция:

В СБАГАЛ - Варна (АГ Болница) се одобряват за наблюдаване и лекуване  бременни пациентки с съпътстваща патология на бременността, раждане в ход, новородени и пациентки със незабавна гинекологична патология, които са ПОЛОЖИТЕЛНИ И/ИЛИ СЪМНИТЕЛНИ ЗА Коронавирус - 19. Обособен е специфичен изолиран етаж за тези пациентки и има формиран логаритъм за държание на медицински личен състав.
Относно случая, който описвате във вашата публикация, се касае за пациентка в деветия месец позитивна за Ковид-19. Пристига в АГ Болница с кола за спешна помощ на Спешна помощ, с недоволство от зной, кашлица и температура. След съветвана от дежурния акушер-гинеколог се открива, че пациентката няма акушеро-гинекологични недоволства, изискващи хоспитализация в АГ Болница. Насочена е към Многопрофилна болница за преодоляване и лекуване на  състоянието й.
Ръководството на АГ Болница - Варна отговорно декларира, че всички пациентки, които се нуждаят от акушеро-гинекологична помощ ще получат съответна и висококвалифицирана такава от целия екип на лечебното заведение, без значение от това дали са ПОЛОЖИТЕЛНИ И/ИЛИ СЪМНИТЕЛНИ ЗА Коронавирус - 19.  
През Родилно поделение са минали към този момент родилки съмнителни и позитивни на Ковид-19, наред родоразрешени от медицинските екипи. 
Апелираме към всички бременни дами да съблюдават противоепидимичните ограничения за предотвратяване от заразяване с Ковид-19.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР